Продукти за 4 порции:
- 250 гр равиоли с пълнеж по желание ( моите бяха с шунка);
- сол на вкус;
За соса ни трябват:
- 1 кг твърди домати;
- 1 глава лук;
- 1 морков;
- гъби по желание;
- 1 суп.лъжица олио;
- около 100 гр пушено филе ( дали ще е свинско,пилешко, вие си решавате);
- кашкавал за поръсване
Приготвяне:
- Сваряваме равиолите в подходящ съд;
- След това започваме да приготвяме соса, като нарязваме на ситно доматите, лука, гъбите. Морковите, нарязани също на ситно, предварително слагаме да поврат, докато омекнат. Пушеното филе нарязваме на тънки лентички.
- Вече сме подготвили продуктите за соса и започваме направата му:
- запържваме филето и лука в тиган.
- добавяме останалите продукти за соса и бъркаме, докато се получи смес, която вие бихте определили за сос :D
Така изглежда готовият сос |
4. Равиолите и сосът са готови, остава да сервираме ( настъргваме кашкавал върху всяка порция) .
П.П. Рецептата е уникално лесна и за това ми се стори изключително трудно да напиша стъпките за приготвянето ѝ :P